Home

Welkom bij Van der Waal en Van der Waal Schiehaven, het adres voor het leveren van diverse soorten zand, grind, tuinaarde en wegenbouwmaterialen, waaronder ARGEX kleikorrels.

Op deze site vindt u informatie over onze bedrijven, de diensten en goederen die wij leveren, en over het materieel waarmee wij werken. Naast een scherpe prijs-kwaliteit verhouding kunt u bij Van der Waal B.V. en Van der Waal-Schiehaven B.V. rekenen op gemotiveerd, humorvol en goed opgeleid personeel. Of het nu gaat om levering per schip of per as, los gestort of in handige BigBags. Vanuit onze diverse locaties staan wij voor u klaar.

Met name de laatste jaren is Van der Waal B.V. gespecialiseerd op het gebied van zand voor sportvelden dat voldoet aan de NOC-NSF norm. Transport verzorgen wij zowel over water als over de weg. Met onze beunschepen en kippers brengen wij uw bestelling daar waar u het wenst.

Vanuit onze locaties in Alphen a/d Rijn, Delft, ‘s-Gravendeel, H.I.Ambacht, Lammenschans (Leiden) en Papendrecht, kunnen wij de meeste producten van ons assortiment uit voorraad leveren.

Inzameling groenafval

Sinds 2012 zijn wij gestart op onze locatie in Hendrik-Ido-Ambacht met het inzamelen van groenafval.
Voor meer informatie kunt u contact op nemen met onze vestiging in Hendrik-Ido- Ambacht, tel.: 078-6812322.