Participatie

Door participatie willen we aantonen dat we investeren in samenwerking, het delen van eigen kennis en het daar waar mogelijk gebruikmaken van kennis die elders is ontwikkeld. Zodoende willen we de impact die we maken op het milieu continu verbeteren.

Document 3.D.1 Participatie geeft een lijst weer met daarop de initiatieven waaraan Baggerbedrijf de Boer Holding B.V. meedoet.

Voor Zandhandel Van der Waal geldt dat het meest in het oog springende initiatief, waaraan ons bedrijf meedoet, het behalen van een Green Award voor het kraanschip “Rival” is. De Green Award is in 1994 ontstaan op initiatief van het Havenbedrijf Rotterdam om de kwaliteit en veiligheid van de zeeschepen te bevorderen en het milieu te beschermen. Sinds 2011 bestaat er ook het Green Award certificaat voor de binnenvaart. Met trots kunnen wij melden dat de Rival in mei 2017 haar Green Award heeft ontvangen!

Klik op de volgende link voor het persbericht omtrent de uitreiking van deze Green Award: http://www.greenaward.org/greenaward/704-green-award-voor-52-jaar-oud-kraanschip.html